Ansiktsbehandlinger

 

Hudanalyse
Vårt viktigste verktøy under en ansiktsbehandling. Vi analyserer huden for å se hva slags produkter og type behandling din hud vil ha best av. Vi anbefaler deg selvfølgelig også produkter til hjemmebruk. Alle ansiktsbehandlinger hos oss inkluderer en gratis hudanalyse.
Pris: 250,-

Dyprens
En dyprens er en klassisk ansiktsbehandling, og en fantastisk behandling som passer alle hudtyper og aldersgrupper. Det er også en veldig fin behandling å starte med ettersom man også vil preparere huden for videre behandling. Den inkluderer rensing av huden, peeling, utklemming, deilig avslappende massasje, maske og serum/krem tilpasset hudtype og -tilstand for å oppnå det beste resultatet. Du kan også få en spesialtilpasset dyprens med cosmeceuticals, som i tillegg innebærer en mild kjemisk peeling, beroligende alginatmaske og høyaktive serumer.
Dyprens: 790,-
Spesialtilpasset dyprens: 1150,-

Kerstin Florian Correcting PRO Peel
Med Kerstin Florians multisyrekompleks får du en mild, men samtidig effektiv behandling som gir mer glød og en jevnere hudtone. Med andre ord er det en perfekt «glow up»-behandling som passer de fleste. Rens og kjemisk peeling følges av en lett ansiktsmassasje, ampulle med serum, spesialmaske og avsluttende produkter etter hudtype. Kan tas som en enkelt behandling eller som en behandlingskur på 5-6 behandlinger for et bedre resultat.
Pris: 890,-

Kjemisk peeling
For å bevare hudens ungdommelighet, og for å forebygge estetiske defekter i huden bruker vi kjemisk peeling. Kjemisk peeling er – helt enkelt forklart, en kontrollert avskalling av døde hudceller og skadet hud, for å fremme ny, frisk hud. Huden stimuleres til gjenoppbygging, og blir dermed friskere og glattere, og fremstår yngre. Kjemisk peeling hjelper mot en rekke hudproblemer; både rynker, akne, postakne arr og inflammasjon, arr, ujevn hudstruktur eller hudtone, slapp og gusten hud. Merk at huden kan føles tørr, stram og rød rett etter en behandling. Dette er en del av regenereringsprosessen, og er helt normalt. Det går over etter noen dager. Det finnes mange forskjellige ansikter, og like mange måter å ta vare på huden. For hver enkelt person skal behandling og hjemmepleie tilpasses slik at man får maksimal virkning. En behandlingskur vil normalt kunne variere fra 4-8 behandlinger. Ofte kan ulike behandlingsprosedyrer kombineres med hverandre, og vi har dermed mulighet til å jobbe med forskjellig styrke på syrer som vil penetrere huden inn til akkurat der den trengs for det enkelte hudproblemet.

Pris: 1400,-

Microneedling
Mpen – Mpen er en type microneedling, og utføres med en dermapen. Denne har 12 mikronåler som stikkes 0,2-1mm ned i huden. Ved å gjøre dette vil den både stimulere huden til gjenoppbygging, i tillegg til at den vil hjelpe aktive produkter til å trenge dypere ned i huden for større virkning. Den beveger seg raskt for å gi minst mulig ubehag, men noe ubehag eller smerte må påregnes. Til tross for ubehaget er det en fantastisk behandling, med mange fordeler. Den stimulerer collagen- og elastanproduksjonen i huden og forebygger og behandler dermed rynker og slapp hud. Den hjelper mot pigmentflekker og rødhet (f.eks rosacea eller couperose) i huden slik at man får en jevnere hudtone. Behandlingen er også god til å minske porene, samt acne og arr i huden. Spør oss om behandlingen passer for din hud.
Ansikt: 1750,-
Ansikt, hals og decollete: 2900,-

Energy C
Energy C er blant en ny generasjon behandlinger, med en patentert c-vitaminformula. Det er en effektiv anti-age behandling med gode resultater. Den igangsetter fysiologiske hudprosesser og reparerer hudens struktur innenfra. Alle produkter i behandlingen, samt hjemmepleieprodukter har et høyt innhold av c-vitamin som er velkjent for å hjelpe mot en rekke hudproblemer, og ikke minst bekjempe skader på huden fra f.eks røyking, medisiner og stress. C-vitamin kan brukes etter en kjemisk peeling, eller som en egen behandlingskur.
Pris: 1500

Stem Cell
Stem cell er helt nytt innen profesjonell hudpleie. Dette er en anti-age behandling som brukes mye blant 40+. Behandlingen har en oppstrammende effekt, og stimulerer huden til ny celledannelse. Stem cell er hentet ut fra planter. Nanoteknologi innkapsler aktive ingredienser i liposomer, som blir det perfekte leveringssystemet for optimal effekt på hud. Behandlingen kan kombineres med mikroneedling eller kjemiske peelinger.
Pris: 1500,-

Collagen 360
Collagen 360 brukes for å behandle de første aldringstegnene, samt bremse nye aldringstegn. Perfekt mot linjer og poser under øynene. Behandlingen fornyer celler og setter i gang biologiske hudprosesser. Vi benytter et serum med 10% kollagen fra havet, kombinert med en helt egen massasjeteknikk for å optimalisere resultatene. Behandlingen kan utføres som en enkelt behandling eller kur, og i kombinasjon med kjemisk peeling.
Pris: 1500,-

Sothys Perfect Shape Treatment
Behandlingen er satt sammen for å bevare ungdommeligheten i et ofte forsømt område – halspartiet – som ofte er der noen av de første aldringstegnene kommer til syne. Aktive serum, effektfull massasje og oppstrammende maske sørger for å stramme opp huden rundt kjeve, hals og decollete, samt motvirke dobbelthake. Perfekt for deg som ønsker å bevare den ideelle V-formen på ansiktet. Kan gjerne kombineres med High Protection Eye Treatment og/eller dyprens.

Pris: 950,-
Inkl. dyprens: 1400,-
Kombo Eye Treatment: 1600,-
Kombo Eye Treatment + dyprens: 1990,-

Sothys High Protection Eye Treatment
Behandling spesielt for øyepartiet ettersom det ofte er her de første aldringstegnene synes. Effektive serum kombineres med unik massasje med porselensskjeer, samt utglattende maske. Behandlingen reduserer tegn på aldring og trøtthet, virker drenerende mot poser, motvirker mørke ringer, linjer og rynker, samt tilfører fuktighet og næring til huden. Behandlingen passer selv de mest sensitive øynene, også de som bruker kontaktlinser. Kan gjerne kombineres med Perfect Shape Treatment og/eller dyprens.
Pris: 950,-
Inkl. dyprens: 1400,-
Kombo Perfect Shape: 1600,-
Kombo Perfect Shape + dyprens: 1990,-

Vi tilbyr 20% studentrabatt hverdager kl 10.00-14.00 mot fremvisning av gyldig studentbevis. Gjelder ikke brasiliansk voksing (egne studentrabatter), eller i kombinasjon med andre rabatter og tilbud.

Med forbehold om skrivefeil og prisendringer.