Ansiktsbehandlinger

Vi har et bredt utvalg ansiktsbehandlinger. Disse vil utføres av Julija, som har spesialkompetanse innen hudpleie og ansiktsbehandling. Hun jobber mye med kjemiske peelinger, som gir svært gode resultater. Du er med andre ord i trygge hender. Enkelte av behandlingene krever konsultasjon, spør derfor gjerne hvilken behandling som er best for deg.

Først og fremst, hva er kjemisk peeling?
En kjemisk peeling er en velkjent og mye brukt kosmetisk behandling hvor en kjemisk løsning påføres huden og tillates å trekke dypt ned i hudlagene. I løpet av de neste 1 til 14 dager, avhengig av hvor dyp peelingen er, flasser den gamle huden av, og ny frisk hud kommer til syne. Ved denne prosedyren ødelegges deler av huden på en kontrollert måte slik at ny hud kan vokse frem. Vær derfor forberedt på at huden kan se verre ut først -og deretter mye bedre.

Vi bruker kun godkjente og trygge produkter fra Dermaceutic og Juvederm til å utføre behandlinger i vår salong.

Milk Peel – En effektiv behandling som øker hudfornyelsen og gir glød. Inneholder glykolsyre, salisylsyre og melkesyre, med en pH-verdi på 1,7. Uten helningstid.
Gir frisk glød til huden, og booster cellefornyelsen av epidermis (overhuden). Virker stimulerende for en friskere, glattere hud. Reduserer ubalansert hud, selv for deg med sensitiv hud.

Perfekt for deg med slapp hud, grå/gusten hudtone, solskader og store porer. Behandlingen er også svært effektiv som en post-akne behandling, og deg som vil jevne ut pigmentforandringer. Gir svært gode resultater i alle aldersgrupper. Vi anbefaler vanligvis at behandlingen utføres som en kur på 4-6 behandlinger, med ca 14 dagers mellomrom. Behandlingen kan også kombineres med andre peelinger hos oss. Du vil også få veiledning til hjemmebehandling og anbefalinger på produkter tilpasset din hudtype. Behandlingen tar 40 min. Bookes under «Kjemisk peeling»

Pris per behandling: 1400,-
Kur pris 4 ganger: 4600,- (1150,- per behandling)

Cosmo Peel TCA 15%, 18% – En syrebehandling med medium dybde i huden. Relativt kort helningstid.
Gir fantastiske resultater i behandling av aldringstegn, pigmentforandringer og svært solskadet hud, samt post aknearr. Jevner ut hudtone, gir frisk glød til grå og gusten hud, og regenererer strukturen i huden etter ungdomskviser eller andre estetiske problemer. Gir huden et friskt og ungdommelig utseende.

Kan utføres som en enkelt behandling for problematiske områder, og også gjerne som en kur á 4 behandlinger for mer omfattende problemer. Kan kombineres med andre peelinger hos oss. På grunn av kontraindikasjoner må man ha en konsultasjon før behandling slik at vi kan unngå bivirkninger. Du vil også få veiledning til hjemmebehandling og anbefalinger på produkter tilpasset din hudtype. Behandlingen tar 40 – 60 min.

Kontraindikasjoner:
Graviditet og amming
Aktiv inflammatorisk dermatitt, herpes eller andre sår.
Roaccutane behandling mindre enn 6 mnd siden ferdig behandlet
Kjent keloidproduksjon
Hudtype 4-6
Allergi mot ingredienser (Trikloreddiksyre eller andre)
Epilepsi
Angst
Psykiske sykdommer og bruk av antidepressiva

Bivirkninger inkluderer rødhet, små kviser, små talgkjertler, milier, allergi, utbrudd av latent herpes, infeksjon, arr, etterpeel pigmentering, hevelse opptil flere dager etter behandling og flassing over lengre tid.

Pris: fra 1500,-

Mask Peel – En behandling for akne og seboreisk, fet og problematisk hud. Dette er en mild behandling med glykolsyre og salisylsyre som stabiliserer fettproduksjonen og fjerner døde hudceller som bremser cellefornyelsen. Kombineres med en dyprens for å forebygge og behandle urenheter i porene.

Behandlingen gir gode resultater i å dempe infeksjoner og irritasjoner. Perfekt for både voksen aknehud, og problemhud under pubertet.

Vi anbefaler at behandlingen utføres som en kur på 5-8 behandlinger, med ca 8-25 dagers mellomrom. Du vil også få veiledning til hjemmebehandling og anbefalinger på produkter tilpasset din hudtype. Behandlingen tar 50 – 70 min. Bookes under «Kjemisk peeling»

Pris per behandling: 1050,-
Kur 5-8 ganger: 950,- per behandling

Microneedling og mesoterapi – En overfladisk behandling, med produkter fra Juvederm fra Frankrike. Utføres av sertifisert spesialist, med sterilt engangsutstyr. Perfekt for deg med estetiske problemer som aldringstegn, arr/post aknearr, solskadet hud, ujevn hudtone, nedsatt blodsirkulasjon, sprengte blodkar, hårtap eller slapp og grå/gusten hud. Behandlingen er epidermal, og gir langvarige resultater. Her brukes det en kombinasjon av vitaminer, mineraler og hyaluronsyre. Kan brukes etter syrebehandling og diamantslip. Utføres som en kur på 6-10 behandlinger. Behandlingen tar 40 – 70 min.

Mesoterapi: 1500,-
Microneedling: 1500,-

Mesopen – er en av de nyeste behandlingene på markedet. Det er blant de mest avanserte og effektive metoder for å utføre microneedling. Den fungerer ved at nåler stikkes inn i huden i en høy fart, slik at smertenivået blir lavere. Fort og «smertefritt» ettersom hudens reseptorer føler og sender signaler i en veldig kort tid. Både dybde og hastighet kan stilles inn til å passe alle hudens områder. Dette tillater produkter å trekke ned i dermis, som gir en mye dypere virkning enn kun ved vanlig påføring. Vi bruker kun eu-godkjente, trygge produkter fra Mesoestetic, en cosmeceuticalsserie med høy kvalitet. Vi bruker selvfølgelig kun sterile engangsnåler, laget av antibakterielt nanostoff til mesopenbehandlingen.
Hva kan behandles med mesopen?
Dype rynker, rynker, arr, store porer, hudskader, sprengte blodkar, andre skader, fuktighetstap og problematiske områder.
Huden får en effektiv anti-age behandling og økt elastisitet. Det passer også for tynn og sensitiv hud. Behandling vil alltid tilpasses kundens hud og behov. Huden ser fresh ut etter behandlingen, og behandlingen gir lite til moderat flassing, slik at det ikke er noe problem å gjøre hverdagslige ting etterpå.
Kontraindikasjoner:
Diabetes, aids, enkelte typer antidepressiva, nedsatt immunforsvar, infeksjoner eller betennelse i huden som skal behandles, tendens for arrdannelse, graviditet eller amming, allergi mot noen av innholdsstoffene.

Pris kun ansikt: 1500,-
Pris ansikt, hals og decollete: 2900,-

AnsiktsmassasjeVi tilbyr også ulike typer ansiktsmassasje som en veldig effektiv og behagelig behandling for deg som ønsker en velværeopplevelse. Riktig utført massasje kan hjelpe mot hevelser og poser, samt øke blodsirkulasjonen og glatte ut rynker. Kan kombineres med andre behandlingsprogram for huden.

Plastisk ansiktsmassasje 45min: 900,-
Plastisk ansiktsmassasje inkl peel og maske 75min: 1300,-
Aromaterapi med ansiktsmassasje 45min: 750,-
Lymfedrenerende massasje 60min: 1050,-

Vi tilbyr 20% studentrabatt hverdager kl 10.00-14.00 mot fremvisning av gyldig studentbevis. Gjelder ikke brasiliansk voksing (egne studentrabatter), eller i kombinasjon med andre rabatter og tilbud.

Med forbehold om skrivefeil og prisendringer.