Ansiktsbehandlinger

 

Hudanalyse
Vårt viktigste verktøy under en ansiktsbehandling. Vi analyserer huden for å se hva slags produkter og type behandling din hud vil ha best av. Vi anbefaler deg selvfølgelig også produkter til hjemmebruk. Alle ansiktsbehandlinger hos oss inkluderer hudanalyse.
Pris: 250,-

Dyprens
En dyprens er en klassisk ansiktsbehandling, og en fantastisk behandling som passer alle hudtyper og aldersgrupper. Det er også en veldig fin behandling å starte med ettersom man også vil preparere huden for videre behandling. Den inkluderer rensing av huden, peeling, utklemming, deilig avslappende massasje, maske og serum/krem tilpasset hudtype og -tilstand for å oppnå det beste resultatet. Du kan også få en spesialtilpasset dyprens, som i tillegg innebærer f.eks en mild kjemisk peeling, beroligende alginatmaske, høyaktive serumer eller apparatbehandling som f.eks diamantslipning og/eller thermoshock.
Klassisk dyprens: 950,-
Spesialtilpasset dyprens: 1150,-

Microneedling

Mpen – Mpen er en type microneedling, og utføres med en dermapen. Denne har 12 mikronåler som stikkes 0,2-1mm ned i huden. Ved å gjøre dette vil den både stimulere huden til gjenoppbygging, i tillegg til at den vil hjelpe aktive produkter til å trenge dypere ned i huden for større virkning. Den beveger seg raskt for å gi minst mulig ubehag, men noe ubehag eller smerte må påregnes. Til tross for ubehaget er det en fantastisk behandling, med mange fordeler. Den stimulerer collagen- og elastanproduksjonen i huden og forebygger og behandler dermed rynker og slapp hud. Den hjelper mot pigmentflekker og rødhet (f.eks rosacea eller couperose) i huden slik at man får en jevnere hudtone. Behandlingen er også god til å minske porene, samt acne og arr i huden. Spør oss om behandlingen passer for din hud.
Ansikt: 1990,-
Ansikt, hals og decollete: 2900,-

Sothys Perfect Shape Treatment
Behandlingen er satt sammen for å bevare ungdommeligheten i et ofte forsømt område – halspartiet – som ofte er der noen av de første aldringstegnene kommer til syne. Aktive serum, effektfull massasje og oppstrammende maske sørger for å stramme opp huden rundt kjeve, hals og decollete, samt motvirke dobbelthake. Perfekt for deg som ønsker å bevare den ideelle V-formen på ansiktet. Kan gjerne kombineres med High Protection Eye Treatment og/eller dyprens.

Pris: 950,-

Sothys High Protection Eye Treatment
Behandling spesielt for øyepartiet ettersom det ofte er her de første aldringstegnene synes. Effektive serum kombineres med unik massasje med porselensskjeer, samt utglattende maske. Behandlingen reduserer tegn på aldring og trøtthet, virker drenerende mot poser, motvirker mørke ringer, linjer og rynker, samt tilfører fuktighet og næring til huden. Behandlingen passer selv de mest sensitive øynene, også de som bruker kontaktlinser. Kan gjerne kombineres med Perfect Shape Treatment og/eller dyprens.
Pris: 950,-

Sothys Energizing Treatment
Intensiv behandling med sibirsk ginseng. Behandlingen optimaliserer hudens energireserver, lyser opp huden og tillater den å avsløre sin ungdommelighet som aldri før. Behandlingen kombinerer superingrediensen sibirsk ginseng med en aktiverende massasje, og toppes med masse velvære. Utføres som en enkeltbehandling for en glød- og energiboost for huden, eller utføres 1-2 ganger i mnd for optimalisert effekt.
Pris: 1200,-

Esse Anti-Age Treatment
Luksuriøs og avslappende anti-age ansiktsbehandling med oppstrammende og probiotisk effekt, som gir synlig resultat uten bruk av nåler. Inneholder en kombinasjon av aktive stoffer som gir rask og effektiv redusering av rynker. Esse er økologisk sertifisert, vegansk og dyrevennlige. De støtter rettferdig handel og er et karbonnøytralt selskap.
Pris: 1050,-

Med forbehold om skrivefeil og prisendringer.