Brasiliansk


Brasiliansk innebærer fjerning av håret i intimområdet. Du kan selv velge om du ønsker å fjerne alt, eller om du ønsker å beholde litt hår, f.eks en stripe eller en trekant på forsiden.
Vi bruker hardvoks tilpasset sensitiv hud, slik at du kan være trygg på at du vil få et flott, hårfritt resultat med minimal sårhet i huden.

Brasiliansk 1. gang 690,-
Brasiliansk vanlig, hver 4-6 uke 620,-
Brasiliansk student 520,-
Brasiliansk barbert i mellomtiden 670,-
Brasiliansk, lenge siden sist 670,-
Brasiliansk 2 uker siden sist 520,-
Brasiliansk 3 uker siden sist 550,-
Brasiliansk gravid 620,-
Brasiliansk, tatt laser på bikinilinjen 520,-

Brasiliansk med sukkervoks 1. gang/barbert/over 6 uker siden sist 820,-
Brasiliansk med sukkervoks regelmessig voksing 720,-
Brasiliansk med sukkervoks regelmessig voksing student 620,-

Klippekort

10x Brasiliansk 5600,- (Pris per behandling: 560,-. Du sparer 600,-)
5x Brasiliansk 2900,- (Pris per behandling: 580,-. Du sparer 200,-)

10x Brasiliansk student 4600,- (Pris per behandling 460,-. Du sparer 600)
5x Brasiliansk student 2400,- (Pris per behandling 480,-. Du sparer 200,-)

Klippekortene er elektroniske, og knyttes til din konto. De er dermed personlige, og kan kun benyttes av deg selv. De er gyldige i 1 år fra kjøpsdato, og kan hverken fryses eller refunderes.
Studentprisene krever gyldig studentbevis, både for enkeltbehandlinger og for kjøp, samt bruk av klippekort. Ved resterende behandlinger på klippekort etter endt studietid vil det tilkomme en tilleggspris på 100,- per behandling.

Med forbehold om skrivefeil og prisendringer.

 

 

Ofte stilte spørsmål:

Hvilke forberedelser bør jeg gjøre før en brasiliansk voksing?
Er det din første gang anbefaler vi at du venter i minimum 14 dager etter endt barbering. Dette er for at lengden på hårene skal være tilstrekkelig for å få et godt resultat. Skrubb gjerne huden lett dagen før, og ha gjerne på fuktighetskrem. Kom gjerne like etter menstruasjon, det er som regel da man er minst følsom i huden. Det er fint om man er nydusjet, men vi tilbyr også våtservietter i salongen dersom man kommer rett fra jobb/skole etc.

Kan man vokse under menstruasjon?
Ja, så lenge man bruker en tampong er det uproblematisk. Merk dog at mange er litt ekstra sensitive under menstruasjon, slik at behandlingen kan være noe mer smertefull.

Jeg barberer ikke til vanlig, kan hårene bli for lange for å vokses?
Voksingen lar seg uansett gjøre, men det kan «lugge» litt ekstra og dermed gjøre litt mer vondt. Er de over 2 cm lange kan man stusse litt forsiktig før man kommer, slik at lengden blir ca 1cm. Er du usikker på hvor mye du skal stusse er det ofte best å la det være, siden man fort kan klippe litt for mye.

Hvor lenge vil det være hårfritt?
Dette varierer litt fra person til person, men som regel tar det rundt 2 uker før man ser at det begynner å komme litt hår. Er det første gang, kan det ofte ligge litt hår under huden enda når man vokser, slik at disse hårene kan komme ut raskere. Dette vil jevne seg ut med jevnlig voksing.

Hvor ofte bør man vokse seg?
Det varierer litt fra person til person med tanke på hvor fort hårene vokser, men vi anbefaler vanligvis mellom 4-6 uker. Er det din første gang kan man gjerne begynne med hver 4. uke, og evt øke dersom hårene vokser sakte og man dermed ikke får et jevnt resultat.

Hvor lenge vil det være sårt etter en voksing?
Som regel normaliseres huden kort tid etter voksing. Alt fra kun et par timer, til dagen etter er helt normalt. Dersom du opplever noen unormal sårhet eller irritasjon som vedvarer i flere dager anbefaler vi at du tar kontakt med oss.

Jeg har inngrodde hår, hva gjør jeg?
Vi anbefaler at man bruker peeling som inneholder fruktsyre ca 2 ganger i uken for å forebygge og behandle inngrodde hår og urenheter i huden. Man må også tilføre huden fukt, helst i form av en krem tilpasset vokset hud. En slik krem vil gi fukt uten å virke tilstoppende. Den gjør også huden og hårene smidigere slik at hårene har vanskeligere for å gro inn. Merk at vanlige fuktighetskremer ofte inneholder parfyme som kan irritere huden og forårsake pigmentforandringer i nylig vokset hud.

Jeg har hørt at man får mer hår av å vokse, stemmer det?
Nei, tvert i mot! Med jevnlig voksing vil hårsekkene etterhvert slites, dermed får man gradvis mindre hår.