Lash Extensions

Klassisk Lash Extensions
Nytt sett 1790,-
Etterfyll 60min 750,-
Etterfyll 75min 950,-
Etterfyll 90min 1150,-
Fjerning 390,-

Vi anbefaler 60 min for inntil 3 uker, 75min for 3-4 uker, 90min for 4-5 uker. Fra 5 uker regnes som nytt sett.

Volum Lash Extensions
Nytt sett 2190,-
Etterfyll 60min 720,-
Etterfyll 75min 990,-
Etterfyll 90min 1250,-
Fjerning 390,-

Vi anbefaler 60min dersom det er under 3 uker siden sist, 75min for 3-4 uker, 90min for 4-5 uker. Fra 5 uker regnes som nytt sett.

Megavolum Lash Extensions
Nytt sett 2490,-
Etterfyll 90min 1250,-
Etterfyll 120min 1400,-
Fjerning 390,-

Mix Lash Extensions
Nytt sett 1990,-
Etterfyll 60min 790,-
Etterfyll 75min 990,-
Etterfyll 90min 1190,-
Fjerning 390,-

Vi anbefaler 60 min dersom det er under 3 uker siden sist, 75 min for 3-4 uker, 90min for 4-5 uker. Fra 5 uker regnes som nytt sett. 

Vi anbefaler at du kommer til behandlingene uten øyesminke, og med rene vipper både ved påsetting av nytt sett, og til etterfyll. Ved mye/tung øyesminke vil det å fjerne sminken ta opp mye av tiden vi har til å sette på vipper, og du vil kanskje ikke få en like fyldig look som du ønsker deg.

Vi understreker også viktigheten av å ta vare på vippene mellom hver etterfyll, slik at vippene vil holde best mulig. Dette innebærer å vaske de daglig med tilpasset produkt for å fjerne sminke, smuss, talg og oljer som kan bryte ned limet, og gre de morgen og kveld.

Etterfyll fra andre salonger utføres kun dersom vippene er i god stand. Hvis ikke, vil det være behov for å fjerne vippene og legge nytt sett. Dette er for å sikre god kvalitet på arbeidet, og for å sikre helsen til dine naturlige vipper. Er du usikker på om vi vil ta i mot en etterfyll på dine vipper kan du ta kontakt slik at vi kan ta en vurdering.

 

Med forbehold om skrivefeil og prisendringer.

 

Ofte stilte spørsmål:

Er det vanlig å reagere på vippene/limet?
Det er ikke så ofte, men vi anbefaler likevel at man tar en allergitest 72t før behandlingen for å være på den sikre siden. Allergi kan også ligge latent i kroppen og blusse opp senere, selv om man har hatt vippeextensions før. Ved tilfelle av allergi vil dette være kundens eget ansvar.

Hvor lange vipper kan jeg få?
Hvor lange vipper en kan få avhenger av helsen til dine naturlige vipper. Vippene dine skal tåle å bære vippene som settes på, og derfor må lengde/volum noen ganger begrenses. Din vippetekniker hjelper deg med å finne lengde/tykkelse/volum som vil passe dine naturlige vipper. Fortell gjerne hvordan du ønsker de skal se ut, men vi ber om at du har realistiske forventninger.

Kan jeg bade med vippene på?
De første 24t må du unngå å få vann på vippene siden limet bruker litt tid på å herdes. Etter 24 timer kan du absolutt bade med de, bare vær forsiktig med å gni deg i øynene når du skal tørke bort vannet.

Hvordan vasker jeg vippene?
Du kan bruke f.eks vippeshampoo. Ha gjerne litt produkt på en ren mascarakost og gre produktet gjennom vippene. Skyll bort med rent vann, og tørk forsiktig. Gre vippene igjen når de er tørre, slik at de holder seg pene og separerte. Det er viktig å vaske vippene daglig for å unngå bakterier og smuss. Riktig renhold vil forlenge holdbarheten på vippene. 

Vippene mine har falt av raskere enn normalt denne gangen, hva har skjedd?
Det kan være flere grunner til at vippene faller av raskere enn normalt. Det kan være grunnet en røyteperiode (mange opplever det særlig rundt vår og høst). Det kan også være pga stress, reise til andre klima (temperatur og luftfuktighet har mye å si for hvor godt limet fungerer. Vårt lim er i utgangspunktet tilpasset klimaet i Norge, andre klimaer vil i noen tilfeller virke oppløsende på limet.) Bruk av olje og kremer nærme vippene vil også kunne virke oppløsende på limet. Sover du med ansiktet vent ned i puten kan det også slite på vippene. Det kan også skyldes at vippene ikke blir riktig tatt vare på, det er viktig å huske å gre de daglig, både morgen og kveld, samt vaske de med tilpasset produkt. 

Kan jeg bruke sminke og andre produkter rundt øynene mens jeg har extensions?
Vi anbefaler at man ikke bruker mascara, ettersom bruk av mascara ofte vil forkorte holdbarheten på vippene. Mascara vil dessuten være unødvendig når man går regelmessig til etterfyll. Har det gått så lang tid at du føler behov for mascara, er det på tide med en etterfyll. Flytende eller vannfast eyeliner bør også unngås for å sikre en lengre holdbarhet. Vær også forsiktig med sminkefjernere som inneholder olje, ettersom olje bryter ned limet. Vær også forsiktig med øyekrem/solkrem/annen krem/olje rundt øynene.

Når vippene faller av drar de med seg en naturlig vippe! Hva er galt?
Absolutt ingenting er galt! Du mister i gjennomsnitt 2-5 vipper hver eneste dag, både med og uten vippeextensions. De synes bare langt bedre når det i tillegg er en syntetisk vippe festet i den naturlige, i stedet for bare den naturlige. Vippene følger en vekstsyklus, i likhet med alle andre hår på kroppen. Når et hår har vokst seg ferdig og faller ut, vil det komme et nytt hår.