Tannbleking


Tannbleking
1450,-

Utføres med Beauty Smile, som er utviklet i Norge, og er testet og godkjent av mattilsynet.

Ofte stilte spørsmål:​

Hvorfor Beauty Smile?
Beauty Smile bleker tennene på en mild og effektiv måte, helt uten smerte, ising og bivirkninger. Tennene blekes med en tannblekningsgelé som inneholder kun 0,1% peroksid, og aktiveres med ledlys. Tennene vil bli 2-9 nyanser hvitere, og resultatet holder i minst 3 mnd, ofte lengre.

Hva bør jeg gjøre før behandlingen?
Før behandlingen er det best å pusse tennene med kun vann, samt pre-treatment som du får i behandlingen. Det er ikke farlig å pusse tennene med tannkrem, men det er unødvendig, og det kan føre til at resultatet ser flekkete ut like etter behandlingen. Dette vil selvfølgelig jevne seg ut etter få timer, og påvirker ikke det endelige resultatet. Merk at plastfyllinger, kroner, broer og implantater ikke er mottagelige for bleking, men de vil heller ikke ta skade av behandlingen.

Hva bør jeg gjøre etter behandlingen?
Etter behandlingen bør man unngå å spise/drikke de første 3 timene, ettersom geléen fortsatt virker på tennene. Vi anbefaler også å avstå helt fra fargesterk mat, som f.eks kaffe, rødvin, sort te, tomatsaus, rødbeter, samt tobakk de første 24t etter behandlingen. Merk at fargesterk mat kan forkorte holdbarheten på blekingen.

Med forbehold om skrivefeil og prisendringer.