Vipper og bryn


Farging av vipper/bryn
Vi bruker farger fra Intensive og Brow Henna til farging. Dette er farger av høy kvalitet som gir et flott, langvarig resultat. Til vippeløft og brow lamination bruker vi høykvalitetsprodukter fra InLei.

Farging av vipper 390,-
Farging av bryn 290,-
Forming av bryn 300,-
Farging og forming av bryn 520,-
Farging av vipper og bryn med forming av bryn 720,-
Brow Henna brynsstyling 650,-
Brow Henna brynsstyling inkludert farging av vipper 820,-
Brow Lamination inkl. farge og forming 900,-
Vippeløft 950,-
Vippeløft m/farging av vipper 1050,-

Med forbehold om skrivefeil og prisendringer.

 

Vippeløft
Vippeløft er en kjemisk behandling som gir en flott illusjon av lengre og fyldigere vipper, og er et supert alternativ til lash extensions for de som ønsker noe som er enkelt og krever lite vedlikehold. Du kan sminke deg som normalt, og bøyen holder i 6-8 uker. Du kan velge mellom en naturlig bøy eller en litt mer dramatisk effekt. Er du usikker på hva du ønsker hjelper vi deg gjerne med å finne frem til hva som vil passe deg. Vi benytter produkter av svært høy kvalitet fra InLei Lash Filler, som styrker vippene innenfra. InLei Lash Filler har klinisk dokumentasjon på at de i tillegg til å gi et fantastisk lekkert løft også gir 24% tykkere vipper etter 3 behandlinger.
Merk at du bør unngå mascara og andre produkter, samt å få vann på vippene de første 24t etter behandlingen. Er det til en spesiell anledning anbefaler vi derfor at behandlingen gjøres minst et par dager i forveien slik at du trygt kan sminke deg.

Brow Lamination
Brow Lamination er i likhet med vippeløft en kjemisk behandling som kan endre retningen til brynshårene. Vi benytter samme type kjemi som i vippeløft, men med produkter spesielt tilpasset for å også være i kontakt med huden. Brow Bomber fra InLei er laget for å være mer effektiv på hårene, samtidig som den er mildere på huden. Med Brow Bomber kan vi gjøre brynene fyldigere og finere, med en perfekt form og farge. Dersom du har tynne bryn med lite hår, eller bustete bryn som vokser i «alle retninger» kan brow lamination være perfekt for deg, ettersom brynene vil kunne se fyldige og fine ut etter behandlingen. Brow Bomber inneholder også pleiende ingredienser som vil styrke brynshårene. Behandlingen tar ca 1 time, og resultatet varer i opptil 6 uker. Vi er kurset i brow lamination, slik at du kan få det beste resultatet etter behandlingen.

Brow Henna
Brow Henna er en farge som er ny i markedet. Det er en naturlig farge, som er utvunnet fra hennaplanten. Den er ikke som svart henna (som er den man forbinder med allergiske reaksjoner), men et sunnere alternativ enn vanlig farge, som inneholder svært lite kjemiske stoffer og allergener. Den finnes i vakre blonde og brune toner. Lengre holdbarhet enn vanlig farge, og den setter seg også på huden i tillegg til hårene. Resultatet ser dermed sminket ut. Holdbarhet på huden vil kunne variere med tanke på hudtype og vedlikehold, men normalt sett fra 1-3 uker. Fargene virker pleiende og næringsgivende. Vi måler opp den perfekte fasongen for deg. Må prøves! ★