Vipper og bryn


Farging av vipper/bryn
Vi bruker farger fra Intensive og Brow Henna til farging. Dette er farger av høy kvalitet som gir et flott, langvarig resultat.
Brow Henna er en farge som er ny i markedet. Det er en naturlig farge, som er utvunnet fra hennaplanten. Den er ikke som svart henna (som er den man forbinder med allergiske reaksjoner), men et sunnere alternativ enn vanlig farge, som inneholder svært lite kjemiske stoffer og allergener. Den finnes i vakre blonde og brune toner. Lengre holdbarhet enn vanlig farge, og den setter seg også på huden i tillegg til hårene. Resultatet ser dermed sminket ut. Holdbarhet på huden vil kunne variere med tanke på hudtype og vedlikehold, men normalt sett fra 1-3 uker. Fargene virker pleiende og næringsgivende. Vi måler opp den perfekte fasongen for deg. Må prøves! ★

Farging av vipper 380,-
Farging av bryn 280,-
Forming av bryn 300,-
Farging og forming av bryn 490,-
Farging av vipper og bryn med forming av bryn 690,-
Brow Henna brynsstyling 650,-
Brow Henna brynsstyling inkludert farging av vipper 820,-

 

Vippeløft
Vippeløft 890,-
Vippeløft m/farging av vipper 990,-

Vi tilbyr 20% studentrabatt hverdager kl 10.00-14.00 mot fremvisning av gyldig studentbevis. Gjelder ikke brasiliansk voksing (se egne studentrabatter), eller i kombinasjon med andre rabatter og tilbud. 

Vippeløft er en kjemisk behandling som gir en flott illusjon av lengre og fyldigere vipper, og er et supert alternativ til lash extensions for de som ønsker noe som er enkelt og krever lite vedlikehold. Du kan sminke deg som normalt, og bøyen holder i 6-8 uker. Du kan velge mellom en naturlig bøy eller en litt mer dramatisk effekt. Er du usikker på hva du ønsker hjelper vi deg gjerne med å finne frem til hva som vil passe deg.
Merk at du bør unngå mascara og andre produkter, samt å få vann på vippene de første 24t etter behandlingen. Er det til en spesiell anledning anbefaler vi derfor at behandlingen gjøres minst et par dager i forveien slik at du trygt kan sminke deg.

Med forbehold om skrivefeil og prisendringer.